Vložil zyx (bez ověření), 23. Prosinec 2016 - 13:51
Jen bych upozornil, že neznáme pana Pavla, předsedu SVJ a BD (jak sám o sobě uvedl), ale co uvedl v tomto svém vláknovém-ne-dotazu, bylo pouze pro účel obhajoby neobhájitelné­ho cit.
„..Jedná se o další potvrzení, tentokrát ze strany zákonodárců, že i na SVJ vzniklá do 31.12.2013 se vztahují pasáže o bytovém spoluvlastnictví v NOZ. …

…Předpokládám, že tento legislativní čin pomůže soudců při rozhodování, zda se na stará SVJ vztahují pasáže o bytovém spoluvlastnictví…“
I proto se ve svých reakcích, které svým ne-dotazem rozdmýchal, zabývá pouze partikulární změnou názvu SVJček a nikoli tím o co mu SKUTEČNĚ jde: hledat argumenty pro popírání práva uvedeného v §3028, §3063, …aj.
 

viz. dále http://www.portalsvj.cz/…-na-1208-noz#…

i když chápu, že se najde další množství „dobroserů“, kteří by rádi ukázali starým SVJ jak dobrý je Pospílovo-dítě (NOZ). Kde vůbec je tomuto dobroserovi konec? Odpykává si svou „politickou odpovědnost“ v europarlamentě?


Proti lidem jako je předseda-Pavel je nutné se okamžitě a se vší razancí ohradit a nenechat jim ani píď místa na jejich roztahování (stejně jako vylézání z pod kamene, broukům komoušíkům), nebo se nadějeme další re-privatizace a to při převodu vlastnických podílů hlupců na správní firmy a fyrmyčky vedených poťouchlými předsedy případně jejich kamarády.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.