Vložil N. Klainová (bez ověření), 5. Červenec 2016 - 10:54

Níže je uveden příspěvek „to si tento web nezaslouží“. Já bych k tomu dodala, že si tento web nezaslouží spousta jeho návštěvníků.

Výše uvedl pan Poznámka „Písemnosti SVJ – 1a“. Ode mne dostal plus, protože sama bych lépe potřebu archivovat některé věci nepopsala. Během se posnažil nějaký hloupý mínusovač, který možná ani neumí číst a pozná jen tu klávesu mínus.

Bod číslo 1 v příspěvku pana Poznámky by si naopak měli nechat zarámovat a vyvěsit všichni, kteří se chystají udělat něco podobného.

K bodu č. 2: My jsme si udělali kancelář, kde jsou i skříně pro archivování písemností, z bývalé dílny, která nebyla využívána. Předtím jsme žádali o změnu účelu užívání.

K mínusům u mých příspěvků: Vůbec mi nevadí, pokud mínusujete odkazy na mé placené příspěvky. Závist je prostě závist, s tou si neporadí nikdo. Od roku 2007 jsem tu zdarma poskytla tolik rad, že byste to do večera nespočítali, někteří by to nespočítali ani do konce týdne. Mé naprogramované tabulky pro účtování si do tohoto okamžiku stáhlo zdarma 3 551 zájemců. Pravda, jsou z roku 2008, tedy už zastaralé, ale kdo umí Excel, umí si je opravit. Když jsem to dokázala i já, viz prográmky od Klaiex 23 výše, mohl by to zvládnout skoro každý.

A teď mínusovači, vzhůru do práce. Ještě si to tady užijte. Kdoví, jak dlouho, i když sama bych si samozřejmě přála, aby ty spamy někdo zlikvidoval.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.