Vložil Jaromír Kreml, 12. Květen 2016 - 15:54

Děkuji Vám pane Kubík za Vaše postřehy a názory. Na některé chci zareagovat a doplnit některé původně neuvedené skutečnosti.

Ano – počet mnou uvedených dílů je za jednu bj, ne za celý dům. Omlouvám se za nepřesné vyjádření.

Nesouhlasím ale s Vaším názorem, že to, „jestli je přepočet naměřených dílků vyšší nebo nižší, nemusí nic znamenat“. V mé odpovědi výše jsem vysvětlil a ukázal, že tento přepočet má dosti podstatný význam !

Máte pravdu v tom, že ze změny koeficientů svým způsobem „podezřívám“ účetní firmu, ale to proto, že náš statutární orgán za poslední tři roky se touto problematikou vůbec nezabýval. Rozhodnutí o změně výše koeficientů zcela určitě není rozhodnutím našeho shromáždění SV.

Souhlasím s Vámi pane Kubík, že bych měl – pro zjištění toho, kdo rozhodl o změně těchto koeficientů – začít pátrat „doma“, v našem SV. Ve své odpovědi na jiný komentář výše jsem vysvětlil, proč to není možné … …

Napadlo mě také, že by ke změnám těchto koeficientů možná mohlo vést to, že náš dům byl ve druhé polovině roku 2014 zateplen a následně byly také v minulém roce vyměněny indikátory pro měření spotřebovaných dílů. Ale pokud je mi známo, tak k žádnému odbornému inženýrskému měření pro stanovení nebo upřesnění nových koeficientů nedošlo. Ale hlavně nebylo v našem shromáždění Společenství vlastníků za poslední tři roky o ničem takovém ani jednáno, natož pak že by došlo ke schválení nových koeficientů !!!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.