Diskriminace vlastníků bytů

Vložil Disident (bez ověření), 2. Květen 2016 - 9:42 ::

Neznáte odpověď na tyto otázky?

  1. jaký je právní, rasový, národostní rozdíl mezi vlastníky v domě kde je méně než pět jednotek ve vlastnictví alespoň tří různých vlastníků, kteří nejsou nuceni založit SVJ a vlastníky, kteří jsou nahnání zákonem proti své vůli do SVJ? Dobře jsme fungovali i bez SVJ.
  2. jaký je právní, rasový, národostní rozdíl mezi soukromými vlastníky bytových jednotek v rodinném domku z hlediska rozúčtování nákladů na ohřev teplé vody a vytápění a námi ostatními soukromými vlastníky bytů, kterým nějací úředníci předepisují jak rozúčtovat vyhláškou 372 a novější? Rozúčtovali jsme podle ITN za ignorování vyhlášky 372, pomocí obyčejného tabulkového kalkulátoru a bylo to spravedlivější než podle vyhlášky 372. Dle mého názoru se má tato vyhláška vztahovat na obecní=státní byty a soukromí vlastníci, ať si to rozúčtují dle své domluvy.
  3. proč musím platit za špatnou práci statutárům a na ně navázané parazitní firmy jimi nasmlouvaných, bez možnosti je nějak finančně postihnout za špatně odvedenou práci?
  4. proč musím platit nesmysly odsouhlasené tupým stádem ovcí k mé škodě?
  5. proč nelze vystoupit z SVJ, když jsou zákony dávno dostatečné k tomu, abych plnil závazky vůči společnému majetku jako samostatná jednotka? Před zvěrstvy SVJ mě zachrání jedině smrt nebo odstěhování nevím kam.
  6. proč je mi bráněno svobodně a nerušeně vykonávat vlastnické právo?

OZ/NOZ obsahuje dostatek nástrojů pro vynucení plnění povinností vlastníků navzájem vůči sobě, upravuje hlasování v oblasti spoluvlastnictví, tak proč diskriminovat soukromé vlastníky oproti jiné skupině soukromých vlastníků v otázce bytové otázky zákony, vyhláškami a jinými hrubými nesmyslnými zásahy do vlastnického práva?

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.