Vložil . (bez ověření), 14. Duben 2016 - 17:13

představte si, představte si, co sém měl dnes k obědu,
představte si, představte si, co sem měl dnes k oběééédu,
brambory se zelím, se zelím kyselým,
to koukátééé, to koukátééé, co jsem měl dnes k objedůůů.


Možná je načase abyste to dali k připomínkám ovcím. Fakt by mně jako ovci dožralo, kdyby mi byl předložen text až 10 minut před hlasováním, a já či jiný tazatel byl z výborový kazatelny ostrakizován případně pokousán správcovským psem.

Miluji lidi, co nevědí co činí a svými dobrými úmysly (či neznalostí) vydláždí cestu do pekla a jěště se cejtí uražený, když jim syrovou pravdu někdo nalije zdarma.

Paninko, obsah stanov není jejich text, ale jejich smysl. Musíte si pojistit aby text vyjadřoval smysl. Nemáte li šajn o tom prvním, pak nepostoupíte k tomu druhému, ani kdybyste na to civěli s 5-místopřísedícíma. Proto činovníci druhého SVJ neváhali šáhnout do měšce hlouběji než Vy. Když jste sousedům zaplatili za jejich paper-back, tak se jich běžte zeptat co tím chtěl básník naznat.

Myslím, že idiot nejste (ten neumí psát), ani jsem Vám to neřekl. Jen jsem doporučil víc zacinkat měšcem, dát k připomínkám (před hlasováním na shroméždění tupců, je již pozdě), a nevytahovat buchtu z trouby horkou, protože jinak se srazí. Už rozumíte?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.