Vložil Pub (bez ověření), 9. Leden 2016 - 22:34

nepoštěkávejte tu z hladu nesmysly a „vyjímejte“ co podstatné je, až tehdy, až sám porozumíte, co maso je a co holá kost.

cit. Lake: „Je jednoznačné, že ti, kdo si od SVJ objednali nějakou opravu či zhodnocení svého majetku, mají zákonnou povinnost uhradit skutečné náklady na tuto opravu či toto zhodnocení
cit. Lake: „Vy jako tehdejší vlastník jednotky jste buď dlužnou částku již uhradil na účet SVJ, nebo splácíte Váš dluh ve splátkách na základě smlouvy o splátkovém kalendáři
cit. mik-ros: „Tento je splácen z fondu oprav. 


Takže „mik-ros“ jako jeden z objednatelů zateplení (a třeba přehlasovaný, toť jedno), svoji alikvótní část za realizaci zateplení NEZAPLATIL a přidal se k těm, za které si SVJ vzalo či muselo vzít úvěr, aby jako objednatel realizace zateplení mělo čím zaplatit dodavateli. Zjevně ale (jinak by nám to mik-ros sdělil) SVJ nesjednalo žádné smlouvy o splátkovém kalendáři s těmi co nezaplatili cash. Ani mik-ros TAKOVOU SMLOUVU nemá(cit. Lake: „Vy jako tehdejší vlastník jednotky jste buď dlužnou částku již uhradil na účet SVJ“) – jen se přidal k těm, co v jejich SVJ zasílají zvýšené zálohy do jejich kádě (kterou familiérně nazývají „fond oprav“).

Mik-ros se jal prodat byt u kterého si objednal opravu, kterou nezaplatil cash a ke které mu neexistuje dvoustranný závazek k SVJ jako věřiteli za dluh za opravu kterou mu zajistilo.

Mik-ros nyní hledá cestu „jak nějak“ přehodit dluh na nabyvatele jednotky – prostě z hlouposti pán mik-ros prodal byt „pod cenou“. Jeli tedy v kupní smlouvě psáno: „Prodávající prohlašuje, že na předmětu koupě nevážou žádné dluhy, …„, pak to zjevně a nepochybně "je nepravdivé ujištění“.

PS: to by mne zajímalo, kde byl mozek těch, co Vám dali bod… nebo to byli Vaši kamarádi: „psi ze sousedství“ ?
PS: Mik-rosi, Mik-rosi, ty uličníku jeden…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.