Vložil lake, 26. Prosinec 2015 - 17:30

Pravda je jedna věc. Co bude napsáno v důvodové zprávě je úplně jiná věc.

Právní analfabeti z řad právníků nikdy dobrovolně nenapíší: Celé tři roky jsme se mýlili a hlásali jsme bludy rozporné s ústavním pořádkem právního státu.

Namísto toho v marné snaze zachovat si tvář napíší zřejmě to, co zde naznačil pan Pavel. Naprosto stejně skončí směšný blud o tom, že SVJ(2000) je prý vlastně SVJ(2012). Právní elity v České republice trapně selhaly. Trvá to už tři roky. Tají se mi dech nad tou hloupostí, nafoukaností a arogancí. Užiteční idioti s diplomy.

Neschopní právníci, neschopní advokáti, neschopní soudci. Nebo spíše bych měl napsat: VŠEHO SCHOPNÍ. Schopní zapřít Ústavu, zapřít právní stát, zapřít své právní vzdělání, zapřít zdravý rozum.

Jak se mohou podívat na sebe do zrcadla, když celé tři roky od sebe navzájem opisují (a nezdůvodňují) protiústavní žvásty, které by mohl rozcupovat každý normálně myslící student práv v prvním ročníku? Copak se to stalo s právními elitami v České republice? Proč zapomněli používat to, co mají mezi ušima – své mozky? Komu a proč horlivě lezou do právní řiti?

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.