Vložil - (bez ověření), 13. Říjen 2015 - 16:04

citace „Asi 2 600 lidí nám dluží 69 milionů. Obrovský problém je zákon o insolvenci, kdy dlužník na sebe vyhlásí bankrot, uhradí jen 30 procent z částky a zbytek se rozpočítá mezi ostatní vlastníky bytů“ mluví sama za sebe.

Je zjevné, že článek není jen o tom, jak nachytat někoho na použití „příspěvěk na správu“ nesprávně nazývaný „fondem“ (a navíc: v BD-Krušnohor to zase tak „chybné“ nebude – ono nespravuje jen SVJčka).

S ostatními proklamacemi, nahlíženými z výšky 20km, lze sice předběžně souhlasit :) …hodně lidem je ale přeci jasné, že na mnoha „soudech“ rozhodují „státem pověření Berkové“ ale co s tím? Jasné to bylo i ex-prezidentovi když jim amnestií „na odchodnou“ ne moc šťastně nadělil alespoň v některých flagrantních případech kopanec. Možná by nebylo od věci začít diskutovat a odpověnosti soudců za jejich žlučovitá-rozhodnutí a o jejich víceméně nulové odvolatelnosti.

To se pak není čemu divit, že se díry v lodi „lepí i leukoplastí“ (lepením je nepochybně české kňučivé „peticování“, které (jeli úspěšné) je jen pokynem k nekonečnému parlamentnímu žvanění).

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.