Vložil - (bez ověření), 10. Říjen 2015 - 2:11

pane „Vložil lake, 8. Říjen 2015 – 4:39“ tak to shrneme:

otázka: jakou máte kvalifikaci
odpověď: absolvování právnické fakulty, či publikování s ISBN, nedává patent na rozum
reakce: takže všeobecně akceptovatelné vzdělání zjevně nemáte (jinak by jste jej uvedl) a jedinou zjistitelnou „Vaší publikační činností“ jsou odkazy na pouze VAŠE osobní kreace v historii na tomto webu.
Dále si zřejmě děláte „patent na rozum“, který odvozujete od téhož (tzn. od vlastní publikační činnosti na TOMTO webu). To k prokázání Vaší „teoretické odbornosti“ nebo alespoň „zkušenosti z praxe“ nestačí ani zdejší veřejnosti „laické“ natož pak „odborné“ (pokud vůbec má tato více než jednoho člena – tedy Vás)

otázka: uveďte zde alespoň jedno jméno a příjmení
odpověď: Přečtěte si „prasečí právo“
reakce: neporozuměl jste větě „publikovaných → AVŠAK MIMO tento portál“ → to znamená NE odkazy na Vámi zaváděná nová sousloví a a na jeho hlavní představitele.

otázka: Co to je „odborná veřejnost“, kazateli ?
odpověď: …údajný advokát Ondřej Preuss … názor profesora Karla Eliáše …
reakce: takže Preuss ani Eliáš k ní nepatří. Seznamte nás prosím: kolik členů má Váš spolek „odborná veřejnost“ tak jak jste nám jej předestřel. (předpokládám, že jste v tomto spolku nejvyšší tj. zakladatel a svoji hierarchickou pozici máte řádně právně zdůvodněnu a vyargumentovánu; dalším členem může být „Pavel“ z tohoto webu, avšak v pozici novice – kterého musíte (ačkoli častěji než Vy, komunikuje s těmi co zákony tvoří) často vyškolovat; …a kdo další? Rád bych je oslovil a zeptal se zda jsou ve shodě nebo ve sporu).
Uveďte nám kontakt kam se mohou hlásit zájemci o vstup do spolku Vaší „odborné veřejnosti“.

tvrzení: Pokud chce někdo diskutovat k právní problematice, musí být připraven své tvrzení něčím doložit. Není-li toho schopen, jde o spam, který bude smazán
reakce: „spam“ je podle Wikipedie nevyžádané reklamní sdělení masově šířené internetem – nikde tam, ani jinde, není uvedeno že „spam“ je neschopnost obstát s názorem před Vámi (před Vámi, přeci nikdo neobstojí – to zde na tomto webu víme my všichni: laici i lajky).
Uveďte jaké reklamní sdělení a kde, uvedl pan Vojtěch a Evžen a hlavně v čem spatřujete „masové šíření“. Pokud toho snad nebudete schopen – tak už neodpovídejte případně se smažte sám. Stačí Vám tato moje altruistická rada?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.