Vložil Petrxx (bez ověření), 5. Únor 2015 - 13:57

Vážený lakeu, děkuji Vám za rychlou odpověď, kterou jste evidentně pojal spíše jako masturbaci nad vlastní dokonalostí. Jinak nechápu vaše nesmyslné invektivy o brečení, zejména když vůbec netušíte, o co jde.

No a i Vaše skutečná odpověď je pravděpodobně nesprávná. Každý z domů má vlastní měřič dodaného tepla a jeden byl externí firmou namontován špatně – z toho by se jevila jako jasná varianta, že by za škodu měla odpovídat ta firma, která ho špatně namontovala a která má smlouvu s PTAS. Ale jak právník toho „postiženého“ domu, tak PTAS argumentují tím, že kvůli špatnému měřiči na jednom domě byl pak i špatný rozpočet na ostatní domy zapojenými na společný výměník a za nepromlčené období mají právo to po nás žádat (celá věc se týká delšího období, ale žádají po nás doplatek pouze za nepromlčenou část).

Asi jsem zapomněl napsat, že mně nešlo o nějakou vymyšlenou odpověď či laické úvahy nějakého místního brouka Pytlíka, ale spíš o to, jestli někdo s podobným problémem nemá opravdu reálné zkušenosti, které by mohly pomoci i našemu SVJ se rozhodnout, zda-li se soudit nebo ne. Takové jsou totiž naše současné možnosti – SVJ toho postiženého domu nám dalo určitý termín na uhrazení rozdílu vypočítaného PTAS, pokud neuhradíme, podají o tuto částku žalobu a budou ji vymáhat soudní cestou. Nesetkal se s tím někdo?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.