Vložil Neználek' (bez ověření), 30. Leden 2015 - 10:46

Pane Lake,
já netvrdím, že některé Vaše spisky nejsou „perly házené s… (neználkům!)“. Jenže nechápu co získáte řevem a pliváním okolo sebe. Pamatujete, jak republikán Sládek chtěl naházet obyvatele strakovky do Vltavy? … a kde je mu teď konec, poté co ho nějaký paparaci vyfotil na hajzlu. Chcete skončit stejně nebo v blázinci?

Pokud jde o mne – MNE se to týká i osobně ale proto ještě jako Vy neblázním
Pokud jde o fanatiky ve výboru – třeba v našem fanatici nejsou. Ale máme tam Saurona a dva skřety co mu podepiují bankovní transakce. Od doby co se vyměnil výbor před 4-mi lety nemáme představu o skutečném stavu účetnictví natož závazků SVJ. Se stanovami si vytíráme p…(podlahu!)

Protože znám vzdělání (našeho!) Saurona, nebojím se, že by dokázal zrežírovat představení, že bych já osobně platil za dluhy nějakého konkrétního zcizitele. Ale zrežírovat představení, že úvěry Temného-hvozdu na konci jejich splatnosti začnou platit elfové, kteří budou v té době vlastníky není tak těžké. U nás se tak dlouho otálelo až vlastník spokojene zdechl. Dluh kolem 600.000 probublal po 7-mi letech všemi právními skalisky a nyní je dražební cena asi 80.000. Kdo myslíte že zaplatí nebo zaplatil rozdíl. ..správně, TI fanatici již ne, budou spokojeně hnít.

Kdyby se dluh medializoval a řešil včas – nenastal by. Ale jak díte, fanatici u nás drží u koryta temnou sílu, která za SVJ nijak nekomunikuje než tak, že na nás občas nechá zaštěkat právního čokla najatého najatým správcem. Pokud mám v ruce informace jen nevalné hodnoty, tak jen člověk mdlého rozumu by mi radil, že podle §1791 NOZ platba nemá odkladný účinek.

Asi proto, že nechci být tragickým případem, poplácávám se po zádech s některými frustrujícími případy zde i jinde. A pokud mohu, radím zde i jinde. A proto mě není jedno, když vidím Vás jako právního exorcistu, jak Vás požírá bezmoc a jak se radikalizujete.

Takže nezapomínejte, že PortalSVJ, my, Vy, já, … jsme tu od toho abychom prohlédli – protože každý vede svoji soukromou řež, abychom zlo uviděli a rozpoznali, abychom věděli co dělat proti, abychom uzdravili slepýše a odvahu dodali měkýšům. Je ale stále třeba mít na paměti že zde radíme jednotlivcům a neznalým. Což je to na co Vy často zapomínáte. Nepomůže Vám ani nám pokud Vy tu začnete hysterčit a vyvolávat obyvatele Středozemě.

Neználek'

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.