Vložil Luďěk5 (bez ověření), 18. Leden 2015 - 7:26

Dobrý den,

pane Praks stejně jako pane Lake:

„pravidla“, tedy návod jednoznačný a určitý, neusnesený ale používaný námi ve stejné podobě již 6-let, máme: je jím „algoritmus-do-2013“ – vstupují do něj „náměry IRTN“, „umístění“ i „výkon“. Doposud ale „umístění“ a „výkon“ bylo doplňováno tak, že „defaultně, pro všechny stejně“ tj. bez vazby na nějaké fyzikální či jiné zdůvodnění. Jestli je to dobře nebo ne bylo doposud všem jedno. Ale pro rok 2014 údajně budou hodnoty „umístění“ a „výkon“ vyplněny podle nyní zjištěných dat.

Já se domnívám, že „umístění“ je statické (a nemůže se měnit z roku na rok a plyne z nějakého projektu) a „výkon“ se měnit po případné výměně zřejmě může.

Jednoznačné je tedy pouze, že zcela konkrétní „algoritmus-do-2013“ je parametrizován statickými hodnotami a tím pádem jej já považuji (a někteří spoluvlastníci také) za „algoritmus-od-2014“, protože prostě
výsledky „algoritmus-do-2013“ jsou odlišné od výsledků „algoritmu-od-2014“.


Jednoznačnou odpověď na otázku zda „Je tedy možné použít zjištěné parametry „umístění“ a „výkon“ již v rozúčtování za rok 2014 a 2015?“ tj. bez nějakého usnesení shromáždění, ale nenalézám ani v jedné z Vašich odpovědí

(já sám za sebe se domnívám, že použít je nelze resp. pokud bychom se o nich usnesli do konce roku 2015, je možné parametry „umístění“ a „výkon“ použít až pro rozúčtování-2016. Právě proto, že si nejsem jist tak se ptám).

můžete mi to prosím napsat srozumitelněji?

Luďěk

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.