Vložil Pub (bez ověření), 25. Listopad 2014 - 5:56

Někdy Vás jen černý humor dělí od fyzického napadení hajzla, který ve výboru je jen proto, aby vás naštval a žvanil o tom jak Vy budete pouze platit ale žádné podklady nedostanete. K tomu si za Vaše peníze najímá právnický čokly, jejichž jediným smyslem života je vyhrožovat soudem, pokud nezaplatíte bez keců a neztichnete.

„Jar“ jsem upřímý. Pokud si rok žádáte vyúčtování, pak vězte, že já tak činím již rokem pátým. Něco o tom vím, ale úspěch se stále nedostavuje. Podat aktivně žalobu – na to nemám dost erudice a rady zde na Portálu pomáhají jen nepatrně. Vědět jak má být něco správně je věc jedna, ale jak to defensivně vynutit je rada nad zlato – a ty zde věřte nebo ne NENAJDETE. Jenže tu DOBROU radu nedostanete ANI za peníze u najatých právníků (moje vlastní zkušenost).

Moc mne pak baví číst pindy typu cit. „Proto se starejte včas, požaduje po výboru informace a hlavně ho bombardujte písemně. A nebuďte na to sám“. Víte nepotřebuji (a ani Vy) konejšit, ale potřebuji ověřený postup a právní klacek… takový „obušek z pytle ven“ Teď jsme právě v SVJ „vyhráli“: nám dlužník dluží 300 litrů, bankám 400 litrů a exekutor pro dražební vyhlášku stanovil cenu i movitostmi 190 litrů. Až se dostanete na podobnou hladinu, dejte vědět :)) – poklepeme sina rameno a pudem na jedno.


Takže já bych doporučil jít Vašeho parchanta proklát mečem, jinak se z toho zblázníte.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.