Vložil Evík, 1. Říjen 2014 - 14:02

Lake moc děkuji.

Zápis ze shromáždění jsem zde také uveřejnila, viz můj dotaz je tam odkaz ke stažení zápisu. Ale ten zápis je dle mě nejednoznačný. Je tam napsáno, že pravidla byla schválena včetně provedených úprav, ale ty úpravy tam nejsou jednoznačně uvedené. Zápis se odvolává na aktualizované znění pravidel, která budou v budoucnosti uveřejněna na stránkách SVJ. Není tedy zřejmé, jaké konkrétní změny byly v pravidlech schváleny.

Z opatrnosti budu tedy raději počítat s tím, že platná jsou ta druhá pravidla, ve kterých cela náhodou chybí vše co nahrává v můj prospěch, byť jejich schválení na shromáždění je nejednoznačné.

Přesto moc děkuji, informace, že mé právo na vyúčtování stále trvá je pro mě moc důležitá. Já mám mít vyúčtovány měsíce 7–12/2013. Bývalý vlastník měsíce 1–6/2013. Zálohy mám placené až od října 2013, neboť až v říjnu mi SVJ zaslalo předpis záloh na služby. Celý spor je dlouhý, velmi nepříjemný a komplikovaný o to, že bývalý vlastník zemřel a SVJ mi chce vyúčtovat celý rok stůj co stůj a zkouší to všemi možnými způsoby. Ještě jednou moc děkuji Evik

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.