Vložil flexi, 29. Září 2014 - 4:33

Lake,

Ad 1 – v Proh. vlast. se píše, cituji…jednotka sestává z těchto místností:..sklep xM2, terasa xM2, balkon xM2,…… Dtto kupní smlouvy.

Ad2– podle PV okna patří jednotkám, ale obava vedení z domáhání se spravedlnosti vlastníků=ad.3… Navíc PV je možné napadnout třeba na KN.

Něteří vlastníci mají snahu kontrolovat, ale SVJ je max. netransparetní. Jaký optimální postup by jste doporučoval vlastníkům pro získání celkové ekonomické (zejména náklady), technické kontroly (opakované škody) v SVJ v přpadě, že vedení SVJ tají podklady. Vedení nechce zveřejnovat žádné konkrétnější podklady, tj. vlastnící mají užít prostředků jako – reklamace měsíčních záloh, vyučtování jednotek, započítavat škody, opodstatnit jak důvodně neplatit měsíční zálohy-příslěvky, nebo máte jiný efektivní donucovací nápad/prostředek…?

Ad3– tiše odsouhlasuje a zametá pouze výbor, ne vlastnící, k těm se dataily nedostanou. Strach z hrozícího soud. sporu je neboť některé věci, které výbor v minulosti proplácel jsou v OV jednotek a něktří vlastníci získali přísl. důkazy.

Flexi

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.