Vložil Marie z paneláku, 30. Červenec 2014 - 8:51

Zaprvé chci moc poděkovat za vysvětlení, jen z toho vidím, že nás asi ten soud opravdu nemine, protože ti, co bydlí vysoko nad námi (jsme desetipatrový panelák) jistě upřednostní tu visuální stránku.

A ještě jedno: my se dodneška ještě nevzpamatovali z toho zážitku, kdy jsme zjistili, že nám někdo hrabal v našich věcech, sebral nám to, co jsme měli po rodičích, prarodičích, co jsme ani v nepříjemných dobách nedokázali prodat, prostě všechno, co mělo nějakou cenu.

A hlavně se moc bojím toho, co říkali policajti a co vím i od lidí, co byli vykradeni okolo: zloději neberou ohled na to, že je někdo doma! (což se nedávno stalo, vyplašili jsme čirou náhodou člověka, který šmejdil po parapetu a po rámech. Zavolali jsme sice policii, ale co, potvrdili, že tam někdo byl a řekli, že jsme měli štěstí.)

Prostě už si doma nejsme jisti!!!

Ten pocit bezpečí už tu není. Nejsme žádní sportovní frajeři a na nějakou tu sebeobranu nemůžeme pomyslet. Tak zkusíme obcházet sousedy, i když, jak říkám: v desetipatrovém paneláku se určitě najde vždycky pár lidí, co budou proti.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.