Vložil Evík, 8. Červen 2014 - 19:14

Nový předsedo,
tazatel buffet555 odpověď dostal a zdálo se, že jí bez problémů pochopil a byl s radou spokojenější než s radou, kterou dostal v právní kanceláři a nebo radou vaší. I mně se zdá rada Lakeho jasná a na rozdíl od rady právní kanceláře nebo té vaší i zákonná. Nevidím jinou cestu jak financovat soukromý majetek než z vlastních zdrojů. Rada Lakeho byla tak jednoduchá a prostá. Když máte problém s pochopením tak jasného česky psaného textu, nechápu proč někomu jinému radíte: „Nejdříve rada – neptejte se a zejména se neřiďte radami a názory místního podivína „lake“. Ušetříte si čas, nervy a téměř určitě i peníze.“

Omyl, kdyby se buffet555 nejdříve zeptal na tomto webu, mohl ušetřit za radu právní kanceláře, která byla tak trochu mimo mísu stejně tak jako rada vaše.

Jako nový předseda se ještě asi hodně zavzdycháte nad neřešitelnými situacemi, když tak jednoduché řešení zamítnete jen proto, že mu vůbec nerozumíte a nebo snad pro to, že ho dal někdo, koho nazýváte místním podivínem. Komu není rady tomu není pomoci a pak mu nezbývá nic jiného než vzdychat nad neřešitelným a nebo bydlet pod mostem.

Evik

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.