Vložil Neználek' (bez ověření), 18. Květen 2014 - 23:11

…kdo si objednal práce na domě, se přece nemůže naivně domnívat…

  • praxe ukazuje že se nedomnívá naivně ale jedná pragmaticky, ať se Vám to líbí nebo ne
  • slabším povahám byste měl podrobně vysvětlit proč není zateplení „správou domu“, protože to je oč tu běží. Ne?

…Nejspíše neexistují smlouvy o splácení dluhu, ani splátkový kalendář podepsaný dlužníkem, což je další oblíbený švindl v SVJ – zametání stop…

  • nepochybujte. NEEXISTUJÍ. Je tedy třeba hledat řešení pro ty kteří prozřou v Matrixu dříve než ostatní. Dobrá rada zní: odstěhujte se VČAS PŘED termínem ukončení splácení úvěru. Bohužel zde nikdy nebylo analyzováno jak uvedená situace dopadne. Vy bohužel vždy uvádíte svoje hlody jen o situaci konkrétního zoufalce, který zde pokládá dotaz.

…I kdyby se jednalo o náklad na správu, nebo nejednalo, nemáte samozřejmě ani v jednom případě povinnost hradit dluh jiné osoby. Ten, kdo si opravu či zateplení objednal, splácí svůj dluh SVJ… …Buď dohoda o slevě a převzetí cizího dluhu, nebo soudní spor, nebo …

  • tohle Vaše, vůbec nechápu. Buď na nabyvatel nemá povinnost splácet a to ani kdyby jej omylem splácet začal, nebo má… a pak tedy uplaťnuje „soudní spor“ nebo „slevu z ceny“.
    Nemohl byste si vybrat? , nebo si sám nejste jistý jak to řešit, že. Tazatelka by zjevně chtěla vědět jak to bude v té budoucnosti za 21-let (samozřejmě že to nikdo neví ale logika věci říká: předpověď za současného setrvalého stavu. Že bude muset být dluh splacen je jisté)
  • dokumenty v „tajných účetnictvích SVJ“ zůstávají pouze po dobu 10-ti let (někdy ani to ne, protože odpovědnost není nikde stanovena). Jak chcete zjišťovat po 15 cti letech co si kdo a kdy objednal, pokud byli u koryta 12 let ti co zametali stopy?

Neználek'

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.