Vložil Rigana, 18. Červenec 2013 - 14:57

Dík za vysvětlení, ohledně info v příspěvku Matildy. Tak to je hustý…

Váš návrh ohledně pověř.vlastníka je neproveditelný.

Já pověřeného vlastníka dělat nebudu/nechci.

Ten chlapík, co se přistěhoval a je ochotný dělat „technickou část správy domu“ vyjma plánu a organizace povinných revizí, které jsou každým rokem stejné a tím ho zatěžovat nebudeme, není vůbec ochotný se zatěžovat jakoukoli jinou administrativou, statutára nikdy nedělal a vím, že by do toho sám nešel, pokud bych tam nebyla já. To byly totiž jeho podmínky.

Zbylý třetí člen to nikdy předtím nedělal, je také nově zvolený-předchozí statutár se odstěhoval pryč a funkci hned složil. Váš návrh mu dám přečíst a dám vědět, co mi na to řekl.

Zdá se mi, Petře, že jste ještě spořivější, než ti naši důchodci v domě. Dosud jsme měli správce, kterému jsme platili 3450 Kč měsíčně tj. 230 Kč za byt. Já jsem po odstěhování obou statutárů chtěla složit funkci také, kvůli potřebě kontrolovat činnost správce a ukazovat mu chyby a komunikovat o nich a pak opakovaně kontrolovat, jestli je napravil. Toho času mi to spolykalo více, než bych to dělala sama, proto jsem chtěla skončit. Pověřeným vlastníkem by se ze zákona stal majitel největšího bytu(důchodce), který bere antidepresiva a téměř nevychází ven. Na Shromáždění sice byl, ale ničeho se neúčastnil. Proto jsem oslovila jediné mladší vlastníky, kteří se přistěhovali a nakonec jsme se na Shromáždění dohodl, jak napsáno v úvodním příspěvku.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.