Vložil Votočka, 21. Květen 2013 - 9:49

Pokud se cítíte být exotem pane Lake, pak vítejte v klubu. Pro své okolí jsem exotem též.

Pokud jste si již nevšiml, pak připomenu (po kolikáté již?), že ve spoustě věcí Váše příspěvky nekomentuji, i když ne vždy s nimi zcela souhlasím. Tedy pod heslem, kdo mlčí souhlasí. Nechci mlčet pokud zde dokola opakovaně říkáte, že judikát tena ten říká a dle toho se bude rozhodovat. Tak to prostě v českém právu nechodí. Jestli je to dobře nebo nikoliv, hodnotit nebudu. Proč? to by vydalo na tlustou knihu.

Že se zde krade a ani poledne se nedrží je snad všeobecně známo. A račte si povšimnout, kam se tato společnost za cca 20 let pohnula. Rozhodně směrem který popisujete, tedy urvu, ukradnu, podvedu atd., jen když mi kyne jakýkoliv prospěch. A v mezidobí alespoň buzeruji.

Uvedl jste historku z dovolené, uvedu též pro ilustraci. Ale ne proto abych Vámi popsané popíral.

Byl jsem včera u odborného lékáře. První dotaz personálu: kde mám doporučení na vyšetření u tohoto specialisty. Druhý dotaz: zdali již mám v ruce doklad o zaplacení regulačních poplatků. Teprve pak následovala tzv. zdravotní rutina.

Zkuste mi tedy po právní stránce vyargumentovat, že postupovali správně. Tedy zákon, paragraf. A jsme v ČECHÁCH. V zahraničí to funguje jak? Další román.

A poslední poznámka. P.Pavel ty hlavní hajzly nazývá zcela něžně leč prozaicky – půlmozky. Nechtělo by to začít tam?

Votočka

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.