Vložil lake, 10. Květen 2013 - 6:47

Pane Zahradníčku, napsal jste: „Domnívám se, že domácí telefony(zvonky, el. vrátný) i když nejsou uvedeny v Prohlášení jsou společnými částmi.“

To se tedy domníváte špatně. Jestliže něco není uvedeno mezi společnými částmi domu, pak to NENÍ společná část domu. Nikoho nedonutíte, aby Vám přispíval na věc, která není společná a je nejspíš pouze Vaše.

Pokud se domníváte, že domácí telefon je společný, prostě přesvědčte ostatní, že Váš telefon se má zahrnout do společných částí domu a ostatní Vám jej mají uhradit. Zároveň opravte vadu Prohlášení.

Pokud se domníváte, že byla překročena sjednaná částka za Vámi objednané práce, doložte dohodnutou cenu (pomocí potvrzené objednávky nebo smlouvy). Pak se obraťte na soud z důvodu neschváleného překročení rozpočtu.

To je právě ten Černobyl. Operátoři v elektrárně se také vzájemně ubezpečovali, že všechno dělají správně podle předpisů a příruček (které byly neúplné), že jaderná reakce vypadá stabilně a že neporušují žádná pravidla. Tvrdili to i později v nemocnici vyšetřovatelům. Zemřeli na nemoc z ozáření do třiceti dnů.

Vaše SVJ je takový malý nestabilní Černobyl. Stálo Vás to jen pár tisíc korun. Radujte se: zůstal jste naživu.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.