Vložil lake, 31. Březen 2013 - 9:45

Pane Dvořáku, neoslovujte mne laskavě „p.lake“. To je přezdívka, kterou zde používá nějaký grafoman, který si neumí vymyslet vlastní jméno.

Takže Vaše rada tazateli tedy je „měl otravovat víc“. Tipuji Vás na neschopného člena neschopného výboru. Na výboru přece je, aby dodržoval zákony a požární předpisy, má-li to v popisu práce. Jestliže pánové neznají pravidla, mají si k tomu (za peníze SVJ) zjednat osobu, která toto zná. Navíc šlo o rozhodnutí vlastníků jednotek, nikoliv o věc výboru. Nečetl jste co bylo napsáno, že.

Straší Vám v hlavě, že radím aby zničil zámek za 165 Kč. Je Vám jedno, že při požáru by škoda byla 10000 krát větší, včetně toho nejhoršího, co se nedá vyvážit penězi – nebezpečí smrti či úrazů při zamčených dveřích na únikové cestě. Srovnáváte tedy stokorunu s cenou lidských životů. Jste normální, člověče?

Neznalost ani lenost, ani neschopnost Vás neomlouvá, pane. Bohužel, takových statutárů je v tomto státě poměrně dost. Chtěli by, aby je vlastník chodil dokola prosit jako služebník! Proto je život v některých SVJ pro obyčejné vlastníky jednotek předmětem stálých stresů a nedorozumění. Je to v lidech. Přečtěte si namátkou zdejší diskuse…

Pokud jste členem výboru, vyplňte si test Vaší schopnosti/nes­chopnosti pro tuto funkci: http://www.portalsvj.cz/…-vas-vybor-0

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.