Vložil BFU (bez ověření), 14. Říjen 2012 - 21:32

jsem rád, že se našel alespoň někdo kdo jasně uvedl, že porovnávat dva kusy indikátorů je totální kravina. A když je to i zástupce rozúčtovací firmy – tím lépe.


Vložil BFU 14.10.2012 9:49

když tvrdíte jak to jde lehce:

když byl u mne „měnič algoritmu“ – nastavil mi to u všech radiátorů najednou. S jakým indikátorem bych to tedy měl srovnávat?? Bylo mi řečeno (pokoutně), že by to šlo když si objednám svůj vlastní kus např. z Metry Šumperk (máme je právě od tamtaď). Tam mi ale řekli, že mi jeden samostatný kus neprodají – jen jako celou zakázku v pčtu min 30 kusů. Kam bych se podle Vás měl obrátit aby mi bylo zjištěno, že mám na všech indikátorech stejný algoritmus a i pokud bych to zjistil – jak zjistím že ten samý mají také ostatní? je někde nějaký „ústav“ který by indikátory prověřil když to nejsou stanovená měřidla? A jak zjistím jak je to s indikátory u spoluvlastníků – když právě na znalosti celkového stavu lze teprve vyčíslit škodu se kterou se lze obracet na soud? – nakonec tady už někdo v minulosti – snad možná i Vy – uvedl, že jeli okradení do 1000 tak ho nemá cenu řešit.

Takže tvrzení že „je možno spravedlivě a průkazně řešit reklamace“ pomocí srovnávání několika indikátorů tedy nemůže být solidní řečí…
` “

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.