Vložil frankie, 21. Srpen 2012 - 12:12

Pane Lake, děkuji Vám za názor – jediný věcný, který zde zazněl. Upřímně jsem překvapen z negace, se kterou se tu můj příspěvek setkal. Čekal jsem spíš podporu a případný návrh, jak bych mohl jako neprávník případně svou situaci „napravit“. Pokud jsem správně pochopil, jste právník, odborník a snažíte se porozumět problémům, o které se tu lidi dělí.

Jako experta se Vás proto ptám: napadá Vás nějaká možnost (soudní nebo mimosoudní), jak se zbavit povinnosti zaplatit 1/6 nákladů, popřípadě jak negovat (v případě jejich vůle) rozhodnutí shrozmáždění s tím, že by měl finanční odpovědnost nést pouze výbor (tedy vlastníci jmenovaní do výboru)?

Nejde tady o jednotlivé tisícikoruny, ale o princip, který jste zmiňoval – tudíž, že platit mají zkrátka ti, kteří pochybili. Není přece možné chápat jako mou vinu to, že jsem žaloval členy výboru, kteří mi neumožnili ani okopírovat stanovy natož například nahlédnout do účetnictví.

Ostatním nezbývá než poděkovat za příspěvky do diskuze. Pokud jsem vás svou neznalostí a špatnou formulací pohoršil, upřímně se omlouvám.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.