Vložil FrantaF, 20. Červenec 2012 - 20:43

Stínování hodnot odchylky od průměru vyjadřuje, zda hodnota překračuje limit uvedený v buňce C7 a D7. Světlejší odstín značí, že je hodnota právě na limitu, tmavší odstín, že překračuje limit. Růžová je vyšší teplo, modrá nižší teplo. U druhé tabulky je to obdobné.

„PodPlo“ s mnoha desetinnými místy vzniklo překopírováním z jiného sešitu. Hodnoty mají na místech 3 až 5 za desetinnou čárkou nuly nebo devítky takže výsledek neznehodnotí a případný zájemce plochu stejně přepíše.

O „fyzikálních principech“ jsem tvrdil totéž. Definice výpočtu ve vyhlášce je musí respektovat, takže je respektuje každý výpočet, který správně vychází z vyhlášky.

Naprosto souhlasím s panem „lake“, který opakovaně již dříve upozornil, že ani § 17/3, ani §9a/2 nedovoluje postupovat proti § 4/3 a 4/4. Vylepšit se to dá pouze přesunem mezi byty na podkladě dalších naměřených, případně řádně odvozených údajů a zřejmě souhlasu všech vlastníků.

Všichni bychom si měli uvědomit, že nejde o přesné objektivní dělení, ale pouze o zvýšení zainteresovanosti spotřebitelů na výši spotřeby. FrantaF

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.