Vložil Petr, 13. Červen 2012 - 18:50

Pro aana68: nesnažil jste se zjistit, zda se zde o hlasování již diskutovalo. Pokud se odvoláváte na stanovy, tak Čl. VII – Shromáždění (11) Při hlasování je rozhodující velikost spoluvlastnických podílů členů na společných částech domu; členové společenství, kteří jsou spoluvlastníky jednotky, mají společně jeden hlas.

Máte to i v zákoně 72/1994 § 11 (3) Při hlasování je rozhodující velikost spoluvlastnických podílů vlastníků jednotek na společných částech domu (§ 8 odst. 2); spoluvlastníci jednotky mají postavení vlastníka jednotky (jeden hlas).

  • – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Proč by ty podíly byly v Prohlášení vlastníka a na katastru (na internetu)? Jenom proto, aby ostatní věděli, jak velký byt dotyčný má ?

  • – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Také je v úvodu portálu – Jak položit dotaz? •Koukněte se do sekce FAQ (často kladené otázky a odpovědi na ně). •Použijte hledání (vpravo nahoře) a zkuste zadat jedno nebo několik slov, které jsou charakteristické pro daný dotaz. Často se opakují tytéž dotazy. •Pokud nenajdete odpověď, je vhodný čas položit dotaz

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.