Vložil NeznáIek˙ (bez ověření), 24. Únor 2012 - 6:00

…Klesnul jste na úroveň těch (anarchistů) co tu bez jakýchkoliv znalostí vykřikují…

  • já netvrdím, že SVJ nemůže o něčem rozhodovat. Pouze zastávám názor, že „vzetí úvěru na SVJ“ pro účely jakékoliv usnesené akce nespadá pod §9/1 ZoVB tj.správy domu. Jestli je u Vás správou domu i braní si úvěrů tak budiž – je to Vaše věc. Usneste se třeba o zakoupení posledního modelu BMW pro účely správy domu

    Já ve Vašem SVJ nejsem a Vlastníkům ve Vašem a podobném SVJ přeji jen ten „nejměkčí“ dopad.

…principu je vždy přehlasován a vždy ho to stojí něco z jeho kapsy…

  • slova o „pracovním táboře“ byla reakcí na slova o „donucení“ – zdůrazňuji, že JÁ diskutuji v kontextu úvěru o kterém je toto vlákno a nikoli o běžném hlasování o rozhodování o společných věcech. Jestli se Vám to zdá „ubohé“ – je to Váš problém.

…Mimochodem již jsem tu několikrát dokázal…

  • nepotřebujete mi nic dokazovat – opakuji, že neposuzuji jestli je riziko takové, makové, bagatelní či jiné ale to, že vůbec rizika vytváříte a že Vlastník, který se rizik NECHCE ÚČASTNIT – tak Vy jej „donutíte“.
    V této rovině do které neustále směřujete pak pro mne další diskuse s Vámi postrádá smysl…

    (podle mne jde o zlovolný způsob – > zlovolný proto, že Vlastník složil finance za usneseným účelem IHNED ale Vy přesto na něj chcete fláknout riziko, které bagatelizujete a radíte tento způsob ostatním neználkům).
Neználek

PS:pane Kruppe nikomu nic nevnucuji. Je zjevné, že hlasování odhalilo, že „jsem zcela mimo“. Pokud je diskuse dle Vašeho názoru nesmyslná a je jistě Vaším právem ji nečíst. Doporučuji použít ve Vašem prohlížeči GreaseMonkey pro filtraci „nesmyslných diskusí“ jak tady již navrhl „jardaparda“

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.