Vložil Šárka Hrajová (bez ověření), 30. Červenec 2012 - 15:44

Dobrý den, měla bych na Vás pár otázek. 1.8.2012 budu zaměstnávat 1 pána na Dohodu o provedení práce.Do dohody jsem mu napsala:

Dohoda o provedení práce se uzavírá dne 1.8.2012 na dobu jednoho kalendářního roku do 31.7.2013 s tím, že zaměstnanec podle ní bude vykonávat práci vždy 25 hodin v kalendářním měsíci a celkový součet hodin nepřesáhne 300 pracovních hodin v kalendářním roce.

  • Za řádně provedenou práci podle této dohody poskytne zaměstnavatel zaměstnanci odměnu ve výši 2.499Kč hrubého za celkově sjednaný rozsah práce.

Nebude-li provedená práce odpovídat sjednaným podmínkám, může zaměstnavatel odměnu po projednání se zaměstnancem přiměřeně snížit.

Moje otázka zní jestli to mám napsané tak,aby to vyhovovalo zákonům a taky se chci zeptat jestli budu muset za dotyčného něco odvádět a nebo ho někam hlásit?Pán je a bude na ÚP,nepobírá podporu,ale sociální dávky ano. Pak bych se chtěla informovat ohledně mého přítele,který bude v podniku občas obsluhovat,bude napsaný jako pověřená osoba,ale nebudou mu vypláceny žádné finanční odměny a odvedenou práci.

Děkuji za opověď Hrajová

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.