Vložil jardaparda, 17. Prosinec 2011 - 15:13

Evidentně jste nečetl jiné mé příspěvky (ono se není čemu divit, protože vyhledávání, i to „podrobné“, je tu hodně nepoužitelné). Tak třeba:
Jak napadnout neférové hlasování 1.
Jak napadnout neférové hlasování 2.
Jak napadnout neférové hlasování 3.
a vůbec celé toto vlákno.

Neboli vlastníci/shro­máždění/kontrol­ní komise a výbor by měli být otevření všem praktickým řešením v souladu se zákonem a jeho duchem (např. ohledně změny vzhledu domu), a především demokratické diskuzi, včetně problematiky přinašející skutečný rodinný či občanský život. Výbor by si neměl hrát na pána domu a pána světa, neb dům ani svět není jeho, a vlastníci a shromáždění by zase např. neměli výbor „nachytávat“ na prkotinách a s výhrůžkou žaloby se hádat o každou nitěrnou pitomost, neb ten ani není neomylný, a nemá za členy většinou ani chodící encyklopedie práva, ani androidy makající 24h denně pro blaho vlastnictva.

Schůzky a diskuze nad důležitými body a problematikou před shromážděním, i v průběhu roku, následně dobře připravené shromáždění, jeho svolání, materiály, zprávy orgánů atd., a řvoucích vlastníků nebo členů výboru domáhajících se sluchu bude jak na shromáždění, tak mimo něj, tím méně.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.