Vložil Pavel, 11. Prosinec 2011 - 14:20

Emanueli,

jako výbor se snažíme vycházet členům vstříc. Takže odpověď je ano.

Jiná věc je, do jaké míry jsou návrhy usnesení vypovídající. Většinou zní:

  • Shromáždění schválilo předloženou Zprávu o hospodaření, Účetní závěrku, Plán oprav na roky…, Rozpočet na rok..
  • Shromáždění vzalo na vědomí předloženou Zprávu výboru o činnosti, Zprávu KK o činnosti etc.

Jak vidíte bez vlastních materiálů jsou návrhy usnesení více méně k ničemu. A celé materiály při 141 jednotkách nebudeme slepě vhazovat do schránek. Zájem o jejich prostudování je totiž minimální a náklady na tisk by byly zbytečnými výdaji. Řada lidí poskytla emaily, těm jsou materiály zasílány. Řada lidí byty pronajímá a ti nájemníci hned podobné materiály hází do koše, což dělají s pozvánkou na schůzi a s plnou mocí a nepochybně by to dělali i s vlastními materiály. A řadu lidí jakékoliv dění v SVJ nezajímá.

Ty „nespecifikované schůzky“ jsou uvedeny na pozvánce s datem a hodinou, kdy se jednotlivci mohou seznámit s projednávanými materiály.

Nemáte pravdu, že bych zde napsal, že je mi jedno zda někdo na ty schůzky chodí či ne. Napsal jsem: „Když Vám na tuto schůzku nikdo nepřijde, jako u nás, tak je to celkem jedno. :-))“ Domníval jsem se, že z této věty a z kontextu je celkem pochopitelné, že pokud nikdo nechodí na schůzky, kde by se mohl seznámit s projednávanými materiály, tak je celkem jedno, zda se taková schůzka koná 2 týdny či 2 dny či dvě hodiny před vlastním jednáním. Celé vlákno je o tom, kdy by mělo být umožněno vlastníkovi seznámit se s materiály.

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.