Vložil FrantaF, 26. Leden 2012 - 15:32

Je zřejmé, že některým účastníkům diskuze nejde o udělení rady nebo vlastní zkušenosti s problémem, ale pouze o napadání druhých. Požadavek pana VojtaS je naprosto oprávněný a důvodný. Pokud se ve sklepě trvale topí, nemá být místnost nad ním posuzována jako místnost nad nevytápěným sklepem. Jsou tedy dvě cesty k nápravě. Změnit redukci, nebo omezit vytápění na dobu nezbytně nutnou a pro mě by přicházela do úvahy také možnost topení v dílně znemožnit. Mám dojem, že všechny tyto možnosti a způsob jejich provedení uvedl pan Lake. SVJ se musí sama rozhodnout pro jednu z nich.

Moje zkušenost z našeho domu; máme dokonce dvě dílny (velký dům) a žádný vlastník ani náznakem nepožádal o jejich vytápění. V dílně se obvykle pracuje a práce sama zahřívá.

Pan Bc. Antonín „nedovoluje“ SVJ (shromáždění) hlasovat o redukcích. Pan Lake správně říká, že redukce mají být předmětem smlouvy. Mají být tedy SVJ oznámeny a schváleny. Jestliže je v nich rozpor se skutečností, pak má SVJ jako zákazník právo požadovat úpravu, nebo učinit nápravu, která nesrovnalost odstraní (možnosti byly uvedeny).

Předložený dotaz mohl být bez zlomyslných puntičkářů vyřešen mnohem rychleji a bez emocí, které zřejmě některým lidem působí radost, ale jiné okrádají o čas. FrantaF

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.