Vložil Pavel, 12. Říjen 2011 - 16:30

alabaster,

pokud nemám v některých příspěvcích pravdu, jistě není pro Vás nic jednoduššího, než ty příspěvky zde uvést a nepravdu mi prokázat. Pokud budete mít relevantní argumenty, nemám problém svůj názor změnit. Nuže, směle do toho. Je to diskuzní portál.

Nemám pravomoc někomu zakazovat diskuzi. I když by to bylo vhodné u přispěvatelů, kteří nedokáží argumentovat a jen zde píší písmenka o kterých se domnívají, že jsou správná.

Na svých tvrzeních o zápisu PO do rejstříku trvám. Vycházím z ObchZ, ObčZ a praxe.

Vaše tvrzení: „Pokud je PO zvolena za člena výboru, nemůže místo ní být zapsán v rejstříku nějaký pověřený vonásek.“ je hloupost a zároveň pravda.

Hloupostí je to proto, že jsem nikdy netvrdil, že když je zvolena do výboru PO, tak že se zapisuje do rejstříku místo ní FO. To je lež, nebo máte potíže s pochopením psaného textu.

Připomínáte mi to jednoho grafomana, který vždy když neměl pravdu tak zde začal mlžit a odvádět pozornost jinam. Pokuste se ještě jednou (raději vícekrát, podle Vašich reakcí) přečíst můj příspěvek:

"Pokud je zvolena PO, tak je PO zapsána do rejstříku SVJ. Jménem PO jedná jednatel (ten vůbec není zapsán v rejstříku SVJ). Nebo PO zastupuje zástupce na základě plné moci (ten také není zapsán v rejstříku SVJ).

Pravdou je to proto, že jsem to vždy tvrdil. Argumentovat mým pravdivým tvrzením a dovozovat z toho, že nemám pravdu považuji za vrchol demagogie.

Raději to zopakuji:

Pokud je PO zvolena do výboru, tak je zapsána v rejstříku. Stačí se podívat do rejstříku, že se PO zapisují. Když se zapíše PO, tak se do rejstříku již nemůže zapsat ten Váš Vonásek, jak račte chápat. No a PO jedná svým orgánem nebo za PO jedná zástupce, kteří se do rejstříku nezapisují.

Už tomu rozumíte?

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.