Vložil lolek (bez ověření), 27. Září 2011 - 7:13
  • cit.„…opakuji: Z tohoto stavu jej dostanu…“

    otázka zněla – cit( lolek ).„…jak lze „obnovit odečet měřiče“ dle §4/9
    a nikoli jak jej dostat do stavu funkčního (cit( Patočka ).“…doplním ampuli a indikátor zaplombuji…")

  • cit.„…odpovědí, které se mi stále nedostávají…“

    na otázku §7/1 by měl odpovědět p.Lake – za něj odpovědi nepíšu. Ale za sebe mohu sdělit že já tam Vámi tvrzený rozpor nespatřuji. Pokud tam nějaký máte a chcete reakci – tak rozpor uveďte.

  • cit.„…Není důvod mi následně vytýkat…“

    NIC Vám nevytýkám, pokud budete argumentovat k věci ne pouze odpověďmi s obsahem ~„já nedostal odpověď od Vás – tak nebudu reagovat na Vaše“.
    Že vystupujete a neschováváte značku rozúčtovatele – to je jistě o něčem vypovídající. Argumentujte k věci a já se zdržím narážek na předpojatost.

  • cit.„…Navíc mi vkládáte do úst věci které jsem nikdy netvrdil…“

    pokud někomu něco vkládám – pak jedině uvozením v textu cit.(nick)"". Takže co uvádíte že cit.„…mi vkládáte do úst věci…“ je jen co já dovozuji. A já dovozuji JEN z toho co uvádíte. Pokud tedy uvádíte informace zavádějící nebo neúplné, pak se klidně podivujte reakci.

  • cit.„…Celou dobu tvrdím, že je vcelku jedno co v té ampuli je pokud nebyla vyměněna…“

    Vy sám jste uvedl, že nemáte problém s více než jednoletými odečty – přestože sám víte, že úplný odpar je pak více než pravděpodobný. Nyní se k Vašemu tvrzení nehlásíte a mluvíte o nějakém Vašem konkurentovi s obchodní značkou „Hňup“.
    Za dceřinou společnost společnosti „Hňup“ je pak třeba asi považovat každého rozúčtovatele, kterému se stane že proběhne úplný odpar před provedením odečtu za směrné topné období… Nebo ne? Hm nevím.

    Já tvrdím, že odpařovač je v „…PORUŠE je kdykoli kdy jej vada na kterékoli z částí které jste jmenoval jej učiní NESCHOPNÝM INDIKACE…“

  • cit.„…neplácá naprosté nesmysly…“

    pane „Patočko“ jestli jste tohoto názoru není mi jasné proč mi odpovídáte. Nesnižujte se a odpovídejte tedy jen p.Lakovi. Já nevím o příspěvku kde bych Vás urážel použil invektiv. Jestli Vám vadí názor že mám obavu že není možné slevit z vašeho směru vedení debaty, jestli Vám vadí že jsem uvedl že poté co jsme se nedohodli v SVJ s rozúčtovatelem který měl obdobnou silovou rétoriku na jeho defenestraci – to je Váš problém.

    Ještě jednou a srozumitelně
    • JESTLI VÁS MOJE REAKCE JAKKOLI OSOBNĚ ZASAHUJÍ – PAK JIŽ NEODPOVÍDEJTE.

lolek („ten co zřejmě podle „Patočky“ plácá naprosté nesmysly“)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.