Vložil Petr Patočka, 28. Září 2011 - 20:04

Přiznám se, že takto tento odstavec nechápu. A pokud vím, tak žádný rozúčtovatel nedává obdobu Souhrnného účtu jednotlivým konečným uživatelům. Výklad s kterým jsem se prozatím všude setkal toto vykládá tak, že já jako vlastník seznámím každého konečného uživatele s jeho (samotného) podílem na spotřebě. Proto je tam to množné číslo.

Na druhou stranu pokud budete náš zákazník a budete požadovat souhrnný účet pro každého konečného uživatele, tak my s tím problém nemáme. Prostě to v rámci ceny služby provedeme. Bude pak na každém konečném uživateli aby věděl, že vlastně nemůže s tímto seznámit jakoukoli třetí osobu. Ta už na tyto údaje nárok nemá.

Prozatím pokud vím, je Sohrnný účet k náhlédnutí jak u majitele tak třeba u správce a díky tomu má každý možnost se s ním seznámit. Na to má každý konečný uživatel jistě právo.

Toto není záležitost kvůli které bych se chtěl nějak hádat. Přání zákazníka je zde svaté.

Nevím jestli jsem odpověděl tak abyste byl spokojen, ale zde nějak nevidím zásadní problém.

  • k vašemu rozúčtování. Jedna věc je co říká vyhláška a druhá jak se na to dají napasovat náměry. Já tvrdím, že takovéto náměry jsou špatné. Chyba není ve vyhlášce. Ale to by bylo na dlouho. Jestli chcete podebatovat, stavte se buď přímo u nás v Jablonci nebo se třeba stavte u nás na stánku až bude Aquatherm.

Petr Patočka VIPA CZ s.r.o.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.