Vložil rivr, 21. Červenec 2011 - 17:18

cit.(): „…Zjevně se tu bavíme o domech kde se toto děje …“

Pane „anon“, zjevně zapomínáte obsahový směr vlákna. Mám za to, že se neshodneme v tom, že já tvrdím že „Úřad“ rozhoduje o výkladu zák. 101/2000 – jak je přímo v něm uvedeno a prostě nepomůže jakákoli bagatelizace či dehonestace zmiňovaného správního orgánu (ať již o něm míníte jakkoli).
Pokud ne, pak uveďte kde jsem uvedl že jsem PROTI KAMERÁM. Pouze jsem uvedl že „netřeba dělat z komára bemblouda“ a není třeba chodit „s kanónem na vrabce“


cit.(): „…Ale je spousta společenství, kde za ROK vznikne škoda klidně dvojnásobku ceny…“

…pokud bych já někomu tvrdil co tvrdíte Vy – uvedl bych odkaz na ty policejní (nebo jiné) statistiky, které to dokladují. Jste ochoten doložit Vaše tvrzení ?


cit.(): „…můžete laskavě poradit…“

Nemohu Vám radit neboť z uvedeného se mi jeví, že prosazování kamer kde nejsou nutné je obscese.

  • Před posprejováním domu Vám kamera na podlažích ani ve výtahu nepomůže. Jak jsem napsal kamery jsou podpůrným doplňkem pro zabezpečení a je SPRÁVNÉ je realizovat až když není jiné ochrany.

  • Napadnout Vás na chodbě kde jsou kamery? – to by mohl opravdu jen nějaký primitiv. Společené prostory domu nejsou většinou přístupné komukoli bez klíčů a pokud nevypichujete SVJ „na samotě u lesa“ pak je více než pravděpodobné, že kamery budou „hlídat“ jen a pouze samy obyvatele před sebou samými

  • a vnitřek výtahu – já se ptám na sklo na stěně šachty – budete hlídat každý m2 zda jej někdo nepozvrací nepořeže nebo nerozbije v mezipatře? A co když půjdu s kapucou v podlaží do výtahu – mělo by se monitorovat i podlaží (zrcadla a drahé osvětlení nemusí být pouze uvnitř výtahu, že)

rivr

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.