Vložil anon (bez ověření), 20. Červenec 2011 - 17:57

Abych to uvedl na pravou míru. Pro kamery dle zákona samozřejmě NEpotřebujete 100% souhlas, to je samo o sobě jak správně píšete neudržovatelný nesmysl. Dáte do kamer 100 tisíc a za týden vám nový majitel bytu souhlas odvolá (nepotvrdí).

Pokud jde o ten potřebný souhlas – stále dokola probíraný potřebný počet hlasů je jen NÁZOR onoho pochybného úřadu ÚOOÚ.

Celou nesmyslnost tohoto jejich zcestného názoru podtrhuje to, že vyžadují 100% souhlas „OBYVATEL DOMU“. Sám tento úřad nedokáže vysvětlit (na můj přímý dotaz) co je onen „obyvatel domu“. Jsou to majitelé bytů? Nebo snad i nájemníci měnící se třeba každý týden? Jsou to návštěvy? Mě tento úřad sice napsal, že by tyto souhlasy chtěl, ale od koho je mám získat sám neví.

Tedy já doporučuji – kamery nainstalujte pokud chcete riskovat. Zákon neporušíte. Riskujete ale, že to nějaký bonzák z domu dá k soudu a pak je ve hvězdách jak soud rozhodne. V zákoně oporu nemá proto záleží na konkrétním názoru konkrétního soudce. Můj osobní tip je, že to zafunguje viz reakce od „MarieM“ níže. Držím palce, aby to takto pozitivně dopadlo ve více domech. Na soudní podání většina „prudičů“ naštěstí nemá dost peněz a inteligence.

Předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.