Vložil Alex (bez ověření), 17. Březen 2011 - 18:22

Tak díky za ohlasy a omlouvám se za název předchozího příspěvku, nejsem moc zdatný v práci na počítači.

Nyní se nám na nástěnce objevilo, že můžeme navrhnout firmy, které budou realizovat zateplení. Mám s tím problém. Dali nám na doručení návrhu jen čtyři dny, a to ode dneška do neděle, přičemž dva nejsou pracovní. Sám mám se stavebníky zkušenosti, že dohodnout se, zda do nějaké rekonstrukce půjdou, trvá mnohem déle. Nehledě k tomu jsem se to dozvěděl dneska po práci a mám na to prakticky jen pátek, kdy taky přijdu z práce v šest.

Další věc je, že stejnou lhůtu nám dali na podání připomínek ke zde probíranému zápisu, takže taky čtyři dny včetně dneška. Tohle mě zajímá spíše ze zvědavosti, neboť asi polovina vlastníků během dneška připomínku podala a žádá o shromáždění, což se asi stane. Ale ta lhůta se mi zdá fakt krátká.

Děkuji za váš zájem a podporu. Ještě bych uvedl, že nechci a nebudu nikomu na schůzi vnucovat svůj názor, že zateplení se má nebo nemá dělat a kdo a za kolik to bude dělat. Budu hlasovat jen za sebe a výsledek hlasování respektovat. Tohle všechno tady řeším spíše proto, že s tím mám problém etický. Výbor se nás snaží obcházet, nejedná ekonomicky (úsporně), pokud jej výslovně nevyzveme, tak nám k zateplení nic neřeknou, otázky k hlasování nemají písemnou formu a jsou poměrně složité, i více než pět vět a i já mám problém se je přesně zapamatovat než dojde k hlasování. Výbor mlží a neptá se, co by lideé chtěli a do hlasování se snaží prosadit jen možnosti, které jim vyhovují a možnosti, pro které někteří vlastníci chtějí hlasovat, vůbec nepřipouštějí. Musím říci, že jsem měl vždycky dojem, že tady táhneme za jeden provaz, všechno se dařilo, vždycky jsme se dohodli. A najednou se jedná o dva miliony a zničehonic se výbor chová jinak, chcete-li divně. Vždyť i jim by přece mělo jít o to neplatit zbytečně více, než je třeba. Bohužel v praxi mi připadá, že je to spíše opačně. Nic, jdu to radši spláchnout pivem. Alex

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.