Vložil M. Č (bez ověření), 9. Březen 2011 - 11:00

Vážený pane Pavle,

  1. Vaše slova „snad jsem Vám vysvětlil…“ jsou sice velmi poučující, ale tady nejde o vysvětlování hloupému, nýbrž názory. Takže, prosím, tzv. nevysvětlujte, ale argumentujte. Mimochodem, vy máte právnické vzdělání?
  2. Dále cituji: „argumentujete stanoviskem o kterém nevíme kdy vzniklo“… Vzniklo přesně 28. 2. 2011 a 1. 3. 2011 (to jsou data mailů od paní Žalské), takže vidíte, že aktuálně.

3.Cit.: „Netvrdím, že si někdo něco vymyslel.“ Tvrdíte, neboť paní Žalská jasně píše, že to je názor předsedy a místopředsedy SMBD, a vy to popíráte.

4.Cit.:„Já pouze zastávám většinový názor.“ Nezastáváte. Většina SVJ volí jednotlivé členy, nikoliv celé výbory, zjistěte si to.

5. Cit.:„Navíc se v právu názory vyvíjí často bez změny předpisů“. Ano, zde souhlasím. Proto se přikláním spolu s jinými a mj. všemi právníky, kteří byli mnou osloveni, že jmenované nařízení vlády je upřesnění příslušné části zákona, a tedy se jedná o funkci osobní povahy, kde má každý za sebe funkční období 5 let. (Nejsme parlament, ale SVJ).

Hezký den.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.