Vložil RomanG, 13. Leden 2011 - 17:59

Děkuji všem za reakce a spoustu podnětů. Situace se o trochu posunula. Předseda s "partou" z baráku (tedy žádná odborná firma) se pokusili o odstranění antény. Naštěstí jsem to včas zjistil a upozornil jsem je na potencionálně nezákonné jednání s rizikem poškození cizí věci a možným požadavkem o náhradu škod. Došlo k velmi pohnuté diskuzi, ale zatím nepokračovali v pokusech o odstranění, nicméně se nechali slyšet, že to riziko podstoupí - asi by bylo dosti obtížné dokazování rozsahu škod, kdyby na věc přišlo. Pro klid v baráku asi nakonec ustoupím a anténu si sundám, byť si stále myslím, že ta schůze byla zmanipulovaná předsedou proti mně a já tak opravdu nemohl hájit svá práva, protože jsem se v daném termínu nemohl zúčastnit. Opravdu je to šikana z jejich strany. I ta se ovšem špatně dokazuje. Vlastníci si tedy odhlasovali, že na střeše žádná anténa nebude a basta. Ve své aroganci ani výbor nereagoval na žádost o posunutí termínu odstranění do jara, kdy bude vhodnější klima. Prostě musí to okamžitě pryč.
Jen pro upřesnění - anténa nebyla napájena ze společných zdrojů, nic nepoškozovala - umístěna na zdi vyústění větracích šachet a kabel vedl větrací šachtou - volně visící - prostě ve vší šetrnosti.
Na ten telekomunikační zákon jsem se ptal proto, že kdyby platil, tak bych mohl požadovat umožnění připojení k internetu přes anténu a tudíž i umožnění jejího umístění na střeše, ale nevím, jestli by se nebránili, že se mohu připojit k internetu přes kabel. TV. Jestli mám právo na WIFI alternativu dle toho zákona.
Jen ještě k tomu zmanipulování schůze:
Doslechl jsem se, že předseda uvedl schůzi slovy:"Vidíte, všichni si to zařídili, aby na schůzi přišli, jen pan Roman ne!" a to jsem je několikrát žádal o posunutí termínu schůze, že se zúčastnit nemohu a na pořadu jednání je i bod, který se týká osobně mě. A také "prý" uvedené hlasování proběhlo ve stylu: "...kdo souhlasí, aby tu anténu odstranil?..." - což je vyloženě navádějící otázka a těžko někdo zvedne ruku proti, i kdyby mu to v tu chvíli bylo jedno. Ale v zápise to je samozřejmě jinak.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.