Vložil 566a567, 5. Leden 2011 - 23:53

Dobrý den!

To jste všichni tak spokojení, že nemáte teplo nebo už si to vyřešíte?

Navíc k dalším reakcím:

Dodavatel tepla by měl s odběratelem(-li) mít uzavřenu nějakou smlouvu o dodávce tepla, pokud nemá tuto povinnost zakotvenou přímo ve stanovách. (My to ani do stanov nedáváme, protože nás dvanáct si přece logicky topit chce a když to topit nebude, tak bude opět všech 12 pro to, aby se s tím něco udělalo. A jak mnoho věcí se prosazuje hůře, tohle snad chcete všichni i v sebevětším domě!?)

Běžné je, že společenství se zaváže dodávat teplo, pokud si ho tedy vyrábí samo, ve stanovách.

Pak, pokud dodávky nebudou poskytovány vůbec či ještě v menším rozsahu, je to posušení smluvních povinností.

Vůbec nemohu pochopit, nad čím bádáte… )-:

Prostě kotelna málo topí a je potřeba, aby se posílila. TEČKA. Odhlasujeme, dokonce i klidně jen výbor, pokud mu to nějaký váš interní dokument nezakazuje, že je potřeba vyměnit kotel a rozvod tepla upravit a pořídit k němu projektovou dokumentaci a kompletně ho modernizovat. Tak to je, k tomu by došlo za všech okolností a jednou SE TO UDĚLAT MUSET BUDE.

Tak proč si tu agonii prodlužujete?

Evičko, prostě okamžitě sejměte podle stanov a zákona o vlastnictví bytů toho předsedu-kotelníka, a dál se s tím nepárejte. Ostatní zbuzerujte, že jejich podíly jsou na „ideální“ části domu, tedy ty nezateplené podstřešní byty mají nosné zdi společné i s těmi zdola! A rovnou jim vyřiďte, že pokud si to neuvědomují, tak dohromady mají majetek za miliony a hádají se tak, že kdyby se tohle dělo v jakékoli společnosti (jako firmě), tak ta už leží naznak! To je jako sabotování. Jedni v jednom domě (jejich majetku) škodí druhým v témže domě (témže jejich majetku)? Že bych se jich tedy rád zeptal, zda jsou normální!?

Filip, Praha 42 – POSTOLOPRTY, 566a567@seznam.cz

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.