Vložil VT (bez ověření), 25. Listopad 2010 - 10:28

Malíři natěrači, nezlobte se, ale patrně jste jeden z těch dogmatiků,co jsou v některých společenstvích. Pokud by se mělo každé výběrové řízení dělat na čl. schůzi , tak pochybuji, že by se vůbec něco v domě opravilo nebo udělalo. Výbor přece musí mít podklady koho oslovil (kterou firmu), zda od ní dostal nabídku a jakou. Má to na papíře, stačí jenom požádat o předložení těchto podkladů. Pokud to nemá, pak je to diskutabilní. Jenomže oni se někteří členové ani nezeptají, jenom šíří své vlastní pravdy (třeba i písemně do schránky společenství a ještě anonymně).

Mimochodem, nejste náhodou z našeho společenství? U nás také někteří vlastníci požadují, když se objeví něco ve vstupní hale, aby se svolala schůze a tam se dělalo výběrové řízeni, probíralo se která firma to vlastně uklidí a za kolik. A nakonec stejně s ničim nesouhlasí nebo na schůzi nepřijdou. Chtějí výběrové řízení a uniká jim, že to hovno je dávno celé popatlalo, protože se hned neuklidilo.

Mám pro vás návrh, co takhle využít své právo člena společenství kontrolovat a nahlíže do všech podkladů? Pokud nemáte co kontrolovat, protože nejsou podklady, pak je problém ve vašem společenství a ten za vás nikdo nevyřeší.

No a nakonec – nájemníci o ničem nerozhodují, rozhoduje vlastník nebo vlastníci. Máte v tom asi trochu zmatek. Vašek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.