Vložil Štěpánka (bez ověření), 16. Září 2010 - 14:18

Tím mi chcete říct, že když se třeba náhodou dozvím (což vůbec nemusím) o tom, že nějaká mimořádná schůze se bude konat, tak tam přijdu, dostanu třeba 10ti stránkovou smlouvu a klidně další dokumenty, které si během chvíle musím přečíst a na základě nich se rozhodnout? To nemyslíte vážně, že ne? Veškeré podklady, pokud o ně někdo stojí, je povinnost svolavatele, aby byly dány předem, aby si je vlastník mohl přečíst, prostudovat, popř. si mohl dohledat další informace a na základě toho se může rozhodnout. Říci ano nebo ne během hodinové schůze to ani náhodou. A to krize – nekrize. Zvláště během krize je práce málo, tak se většinou firmy snaží vyjít zákazníkovi maximálně vstříc.

Ohledně hučení po chodbách – ne všichni jsou důchodci či maminky na mateřské popř. nezaměstnaní, aby měli čas stát přede dveřmi každou půl hodinu. Jsou tu lidi, kteří chodí domů z práce pozdě večer a ráno zase brzo odchází, popř. jsou mimo domov celý týden a vrací se na víkendy, popř. pracují na směny. Jak tito lidé si to mají zařídit? Navíc pokud jsou SVJ o více domech, tak se lidé neznají (kolikrát se neznají ani v tom svém vchodě).

Ta poslední věta: "Napadá mě jediná možnost. V domě nebydlíte, nedala jste na sebe spojení. Pak vám to může být jedno, máte svůj „vejvar“. je dost ubohý argument! Zkuste lepší.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.