Vložil Vašík (bez ověření), 30. Srpen 2010 - 17:07

Nevím, jestli tady jste na správném fóru s takovou otázkou. Musíte si uvědomit, že většina těch, kterých se ptáte jsou potenciálně úplně stejní podvodníci jako ten, kdo vám byt prodal. Byt koupili za babku od obce, ale kdyby prodávali (za šestinásobnou cenu), klidně by zapřeli nos mezi očima, abyste jim dal ještě nějakou tu tisícovku navíc.

Je to podobné, jako se obrátit na diskusní fórum autobazaristů a ptát se, co máte dělat, když jste si koupil auto s přetočeným tachometrem a bazarista tvrdil, že přetočený není.

Vysvětlí vám, že tachometry se prostě přetáčí, protože auta, která mají moc najeto nikdo nechce. A když budete protestovat, že to je podvod, pustí se do vás všichni ostatní a vysvětlí vám, že to je jenom vaše špatná interpretace. Prostě když bazarista tvrdil, že přetočený tachometr není přetočený, tak měl pravdu.

Budete asi přemýšlet (stejně jako na tomhle fóru), jestli jste se ocitl mezi normálními lidmi a jestli ty nesmysly myslí vážně. Vaše podezření je správné. NEJSTE mezi normálními lidmi. Jste mezi magory, jejichž zájmem je vás tak trochu počesku okrást. A nemylte se, oni jsou tak zblblí, že těm svým argumentům věří. Jinak by totiž museli připustit, že jsou darebáci. A to o sobě dokáže přiznat jenom málokdo.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.