Vložil Pilná (bez ověření), 25. Srpen 2010 - 18:51

Dobrý den,

stavební povolení bylo vydáno v listopadu loňského roku. Já jsem se vlastníkem 1/2 bytu stala až v polovině června tohoto roku. Nicméně jsem zjistila, že na Stavební úřad nebyly dodány tyto dokumenty – smlouva o výstavbě (stavební úřad tady v Chomutově tvrdí, že to nepotřebují, kdežto jinde – Jirkov, Most to musí být dodáno před vydáním stavebního povolení) a dále chybí podpisy všech vlastníků jednotek. Ještě jsem zjsitila, že podpis na žádosti o stavební povolení nebyl podepsán osobou, která mi přepsala onu 1/2 bytu – ten podpis byl zfalšován a ta osoba, která ho zfalšovala se k tomu sama přiznala na schůzi SVJ. Nicméně jsem nyní zjistila, že vlastník toho bytu, co pro nějž bylo vydáno to stavební povolení shání podpisy, aby bylo vydáno kolaudační rozhodnutí. Na policii jsem již byla nahlásit zfalšování podpisu, psala jsem i stížnost na stavební úřad a chci oběhnout ostatní nájemníky, aby mi podepsali nesouhlas s tímto propojením, protože se z těch bytů de facto stalo 1+3 a 1+1 bez jejich vědomí.

Chci se zeptat, jestli se to může i bez té smlouvy o výstavbě změnit na katastru nemovitostí.

Jsem úplně bezradná, v tom bytě nyní 1+1 si ta osoba dala sama svého nájemníka, mě tam nechce pustit a ještě se sama obohacuje a já platím svojí půlku do fondu oprav.

Předem mockrát děkuji za jakoukoliv radu. Na krajský úřad jako nadřízený se snad ani nemá cenu obracet, protože to tu má všechno pod palcem kčssd!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.