Vložil Lake 1 (bez ověření), 16. Červenec 2010 - 14:45

Jak to tady tak čtu, názory Vás všech, tak se ani nedivím, že je v naší republice takový bordel.

I kdyby šlo v průběhu shromáždění o kulový s přehazovačkou, tak pořád má pravdu Lugi.

Já naopak vidím to, že potížistkou je předsedkyně tohoto společenství, která nerespektuje stanovy, ale jen, aby bylo po jejím, aby zesměšnila před všemi , člena, který se nemůže určitě z objektivních důvodů zúčastnit shromáždění a žádá o dodržení stanov, neboť se shromáždění chce a má právo zúčatnit, předsedkyně dá hlasovat o tom, že předávání účetních dokladů od členky výboru, která bude v září při doplňujících volbách nahrazena jiným členem SVJ, je objektivní důvod porušit stanovy a ostatní, jako pitomci, jí lezou do zadku a pěkně se na porušení stanov podílejí spolu s ní. Jedním slovem, vládne tam totální anarchie.

Už vidím, jak budete chtít na shromáždění probrat své nápady, upozornit na některé nedostatky, budete mít řadu rodinných a pracovních povinností a najednou zjistíte, že je vyvěšena pozvánka na nástěnce a od data vyvěšení je shromáždění za 4 dny, jak budete, jako pitomci mlčet, když víte, že podle stanov máte být 15 dnů předem informováni a jak se Vám bude líbit, když požádáte o dodržení stanov a oni se na Vás totálně vybodnou, tak to taky o Vás, bez Vás rozhodnou i o zbytečném úvěru a zástavě baráku a nebudete moci zasáhnout, ovlivnit ostatní, protože je Vám totálně jedno, že se nedodržují stanovy.

Dále, mám za to, že výbor je výkonný a statutární orgán, který jedná za společenství a měl by se sám postarat o to zajistit dodavatele opravy a ne jednoho, aby bylo z čeho vybírat a ne tím pověřit toho vlatníka, u kterého bude oprava probíhat. Už vidím, jak byste všichni byli šťastni, když by přitáhl pěkně mastnou firmu, zaplatili byste to všichni.

Takže v každém případě tam je pěkný bordel a Vy se pěkně všichni navážíte do člověka, kterému se určitě mezi takovou bandou blbů musí pěkně špatně bydlet.

Takže Lugi já Ti chlape fandím, jdi do toho, nemůžeš a nesmíš couvnout, snad jím jednou dojde, že Zákony a Stanovy, jsou proto, aby se respektovaly a platí pro všechny a ne jen pro někoho.

A fakt, že pan Lake je hlava mapa a všichni se od něj učte.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.