Vložil Anonymou (bez ověření), 23. Únor 2010 - 18:18

Zjevně jste od začátku nepochopili to co se snažím úplně původnímu tazateli i ostatním sdělit. Netvrdím, že NEJDE aby někdo splatil úvěr dříve, vždyť já i ostatní napsali že to JDE a JAK to JDE.

Jen od začátku tvrdím že to NEJDE pokud přiběhne nějaký člen SVJ (podle mě někdo jako původní tazatel) a začne se domáhat splacení dříve a ohánět se argumenty že na to má nárok, že ho nikdo nemůže nutit platit úroky (ty mimochodem jak jsem několikrát vysvětlil platí SVJ ne člen).

Pokud to proběhne schůzí a schválením tak to samozřejmě JDE ale naopak pokud s předčasným splácením řádně předem nesouhlasí shromáždění tak to jednoznačně NEJDE a já bych si ve výboru takovou předčasnou splátku (možná pro někoho bohužel) rozhodně nedovolil přijmout v zájmu nějakého „všeobecného dobra“ jak tu už padlo.

Navíc už jen poznámka, která nemá být argumentem ani pro ani proti. Pokud někdo splatí svůj podíl dříve, ušetří část úroků ale opět jen tu co by sám „zaplatil“ v příspěvcích na „FO“. Ostatním to nic nepřinese a tedy pokud nejsou zlí „předčasnému spláceči“ to odsouhlasí ale na druhou stranu je nic moc extra nenutí aby to udělali protože jim to nic nepřinese.

P.L.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.