Vložil admin, 18. Listopad 2010 - 2:41

Děkuji Vám za připomínky, pokusím se je postupně v programu zohlednit.

  1. ano, to jistě bude možné
  2. je realizováno v profi verzi programu (a ve volné verzi do 20 jednotek)
  3. dobrý nápad
  4. celkový zadaný podíl je vidět se stavovém řádku (dole), hlasování plnou mocí – myslím, že by se tím zbytečně program zesložitil. Za zastupovaného vlastníka hlasuje zmocněnec a není v tom velký rozdíl. Zadávat před začátkem schůze do programu plné moci a při hlasování to nějak speciálně řešit by spíše zpomalovalo započetí schůze a následné hlasování. Výhoda v automatickém „odejití“ všech zastupovaných mi přijde minoritní. Automatický záznam času ukončení hlasování mi nepřijde vhodný kvůli tomu, že vždy záznam hlasů neprobíhá „online“ (ale třeba až dodatečně). Přitom přínos zaznamenání času konce hlasování by byl velmi malý.
  5. nechápu souvislost Vaší poznámky v závorce s odkazem
  6. ano
  7. bylo doplněno ovládání klávesnicí, které je mnohem rychlejší než myší. Současné ovládání myší je zde zejména pro začátečníky, protože je sice pomalé, ale velmi názorné.
  8. čísla vlastníků slouží k jednoznačné identifikaci zejména při hlasování pomocí čárových kódů a proto je unikátnost třeba. Doplním dřívější kontrolu.
  9. zkusím sestavu s nějakými dlouhými zlomky a opravím
  10. o tom zatím neuvažuji – málokdo umí HTML tagy používat (je to vidět např. zde na portálu). Ke schůzi se navíc pořizuje zápis, který je většinou psán v textovém editoru s většími možnostmi formátování a v případě, že je nutné otázky nějak formátovat, tak je pro uživatele snažší je formátovat v tomto zápisu a do programu je uvést jen v neúplném znění.
  11. obecně datum tisku slouží k rozpoznání starších a novějších verzí, pokud třeba přijdeme na chybu, opravíme ji a znovu vytiskneme. Sekundy by tam být nemusely, ale také ničemu nevadí.
  12. „Vlastníci k datu konání shromáždění“ je seznam všech vlastníků, které jsou zadány nebo naimportovány v programu včetně podílů. Tato informace může být v budoucnosti užitečná. Přítomnost je opravdu jen orientační a je to v sestavě i uvedeno.
  13. Datum a čas za kvórem – nechápu – jaký datum a čas? Podrobné informace o hlasování – jsou tam uvedeny všechny možnosti, které mohou nastat (nepřítomen, zdržel se, pro, proti) – rozdělovat to do dvou sloupců by to zbytečně znepřehlednilo a tabulku zvětšilo.
  14. Export do Excelu není rozhodně ideální a generovat jej věrně by bylo velmi implementačně náročné a i tak by to nebylo ideální (Excel není dělaný na to, aby se do něj dal převést věrně každý dokument). Pro uložení sestavy doporučuji formát PDF. Export do Excelu se může hodit v případě, že chceme údaje nějak dále zpracovávat.
  15. (viz výše)
  16. (viz výše)

Admin

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.