Vložil člen (bez ověření), 11. Duben 2023 - 22:29
  1. pomluva, viz trestní zákonik, podminky myslim jsou, ze to musi byt verejne, tedy musi to slyset i nekdo cizi mimo vasi rodiny ci organu… Pokud po vas predseda krici, ze jste zlodej, a slysi to vedle vas jen vas syn ci manzelka, anebo pritomny policista, NEJEDNA SE O POMLUVU ani kdyz budete mit nezvratny dukaz (video nahravku)!

Takze zalezi, co napsali ostatnim, pokud napsali pravdu pak se urcite se nejednalo o pomluvu, zbytecne to zkouset… Ze by byli tak hloupi a rozeslali nepravdu, to se mi zase nezda.

  1. druha moznost je rovnou prestupek proti obcanskemu souziti paragraf 7 odstavec 1 pismeno a) zakona 251/2016, a staci, ze vas urazi jakkoliv (ustrne, mailem, SMSkou) a vy mate svedka / dukaz …

Pokud pachatel bude mit 2 prestupky v 5 letech, tak ten druhy prestupek uz ma za vyssi „sankci“ a mesto si jiste rado vydela :-)

Doporucuji precist patricny zakon, dava navod jak to navleknout. A pozor, dalsi prestupky hlasit az po zahajeni rizeni toho prvniho, aby to nesloucili vse do jednoho a pachatel z toho nevyvaznul tak snadno :-)

Ps: nekteri clenove vyboru SVJ jsou fakt primitivove a jsou schoúpni vas urazet uplnymi kravinami, takze nekdy muze byt vyhodne jim tu jejich zabednenost trosku osladit :-) No ale pocitejte s tim, ze na ty prestupky pak musite dojit jako svedek, coz se da sfouknout za 20 minut.

Kazdopadne se da ziskat zajimave jinou cestou nezjistitelne info, kdyz vite co a jak :-)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.