Vložil Justitianus, 7. Prosinec 2022 - 0:18
  • Milane, napsal jste: „Mám tedy za to, že služby které příjemce dostane/si zajistí s účastí poskytovatele služeb, musí podléhat rozúčtování a vyúčtování (bez výjimky).“

Je bezvýznamné co Vy máte za to. Tohle neplyne z žádného celostátně účinného právního předpisu.

  • Milane, napsal jste: „Domnívám se, že náklady na úklid rozúčtovány a vyúčtovány být musí“

Je bezvýznamné co Vy se domníváte. Já jsem znal jednoho, a ten s domníval, že uvnitř zeměkoule je ještě jedna, a ta je o trochu větší.

  • Milane, napsal jste: „Domnívám se, že náklady na služby jejichž CHARAKTER lze fakticky podřadit pod §1/3, nelze z vyúčtování vyloučit rozhodnutím společenství o způsobu podílení se na nákladech. Nebo ano?“

Je bezvýznamné co Vy se domníváte. Použijte zdravý rozum. Pokud si v samoobsluze koupíte dvacet deka salámu, domníváte se, že jste u pokladny zaplatil zálohu, která Vám musí být vyúčtována? Z jaké právní skutečnosti dovozujete tento závěr? Proč s domníváte, že Billa nebo Lidl Vám něco dluží a že máte nárok na každoroční vyúčtování?

Jestliže na službu spojenou s užíváním bytů nehradíte žádné zálohy, domníváte se, že ty neexistující zálohy Vám musí být vyúčtovány? Z jaké právní skutečnosti dovozujete tento závěr? Proč s domníváte, že SVJ Vám něco dluží a že máte nárok na každoroční vyúčtování?

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.