Vložil Justitianus, 28. Červenec 2022 - 13:34
  • Pan Krupp napsal: „Vy jste snad všichni posedlí tím, že statutár je blb, který nemá na práci nic jiného, než ubližovat vlastníkům.“

Já se například domnívám, že bývalí statutáři v domě pana TomKov jsou nepochybně blbové. Způsobili svému SVJ škodu. Tím samozřejmě také ubližují vlastníkům, protože SVJ zaplatilo a ještě zaplatí za zbytečné a furiantsky vedené soudní spory odhadem kolem 200000 Kč, a ty peníze půjdou z kapes vlastníků jednotek. Připomínám, že na počátku byl údajný dluh vlastníka 55000 Kč, způsobený neschopností statutárů přiznat si řadu chyb, které nasekali.

V SVJ (Hutnická 2750, 2751, Most) měl jeden vlastník jednotky údajně nedoplatek 20000 Kč. Měl prý doplácet 10000 Kč za služby, ale namísto toho mu bylo omylem 10000 Kč vráceno.
Předsedkyně SVJ z tohoto důvodu rozhodla sjednat smlouvu s advokátní kanceláří. Probudila se teprve až částky fakturované za právní služby dosáhly 974000 Kč. Přivedla toto SVJ na mizinu. Připomínám, že na počátku byl údajný dluh 20000 Kč (ovšem ten dluh advokáti nakonec nijak neřešili).
Viz dokument https://or.justice.cz/…is-sl-detail?….
Podrobnosti zde: http://www.portalsvj.cz/…e-casti-domu#….

Takhle dopadne každé SVJ, ve kterém místo selského rozumu vítězí názor „dá se to právníkovi, on už to nějak vyřeší“. Právníci svého klienta nemilosrdně oškubou. Zvlášť když je to SVJ, zastupované tvrdohlavými blby.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.